Dermapen4 microneedling.

Behandelingen voor verschillende huidproblemen


Door invloeden van buitenaf heeft onze huid veel te verduren. Denk aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht of vitaminen hebben invloed op de gezondheid van uw huid. Naarmate we ouder worden verliest onze huid elasticiteit en stevigheid. Door de afname van collageen en elastine in de huid ontstaan rimpels of vlekken. Voor sommigen is acné een van de oorzaken van ontsierende littekens of pigmentvlekken op de huid.

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de Dermapen 4. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

Kirsten Skinexpert & Pedicure gebruikt Dermapen™ microneedling voor de behandeling van:

Rimpels

Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze lichaamseigen stoffen zorgen voor een fijnere structuur en stevigheid van de huid waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. De huid oogt egaler, frisser én gezonder.

Acné

Tijdens de behandeling richten we ons op het verminderen van littekens en verbetering van de normale huidstructuur. De stimulans van fibrolasten zorgt voor extra aanmaak van collageen en elastine. Littekens, restacné en littekens worden zo minder zichtbaar.

Littekens

Het collageen van littekenweefsel is anders dan dat van huidcollageen. Ook kan de kleur anders zijn. Tijdens microneedling komt er een stofje vrij dat het collageen van de littekens afbreekt. De aanmaak van 'goed' collageen wordt gestimuleerd voor een mooier litteken.

Huidverjonging

Een oude huid heeft ten opzichte van een jonge huid vaak een verdikte laag met dode huidcellen. Een microneedling behandeling zorgt dat de huid gestimuleerd wordt om meer collageen en elastine aan te maken wat zorgt voor versteviging van de huid.

Striae

Striae is niet op te lossen maar de structuur en de kleur kan met microneedling wel verbeterd worden. Tijdens de behandeling van striae wordt de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De structuur en het kleurverschil worden zo minder zichtbaar.

Pigmentatie

Tijdens een behandeling worden werkzame stoffen die zich richten op verheldering van pigment diep in de huid opgenomen. De keratinocyten (onze cellen in de bovenste huidlaag) kunnen zo beter pigment opnemen waardoor het kleurverschil minder wordt.

Vergrote poriën

De aanmaak van collageen en elastine zorgt ervoor dat de huid als het ware van binnenuit wordt opgevuld. Grove poriën die aanwezig zijn worden zo kleiner waardoor ze minder snel verstopt raken. Kleinere poriën zijn minder zichtbaar en zo oogt de huid egaler.

Haarverlies

Tijdens een microneedling behandeling worden kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt waardoor er groeifactoren vrijkomen (FGF-7 & VEGF). Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Daarnaast kunnen haarcellen makkelijker meer nutriënten opnemen.

Veelgestelde vragen


Overleg eerst met uw behandelaar voordat u verdergaat met een Dermapen behandeling indien u: zwanger bent, bloedverdunners gebruikt, of als u last heeft van een keloïde huid. De Dermapen behandeling wordt niet toegepast bij keloïde littekens, een actieve problematische huid zoals gevorderde zonnekeratose, uitstekende moedervlekken/wratten en eczeem of psoriasis. De behandelaar moet ervan op de hoogte zijn dat lokale wetgeving van toepassing kan zijn op het gebruik van Micro Needling behandelingen. DermapenWorld of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten van behandelingen. Individuele resultaten kunnen uiteenlopen. Uitsluitend te gebruiken zoals aangegeven. DermapenTM en Dp DermaceuticalsTM zijn handelsmerken van Equipmed.

Maak eenvoudig online een afspraak voor uw behandeling