Onze tarieven.

Dermapen 4 - Deelbehandeling va. €85.00

Deze behandeling duurt +/- 30 min

Tijdens deze microneedling behandeling met Dermapen4 wordt een deel van uw gezicht behandelt. In overleg kijken we naar de precieze klachten en de beste behandelmethode.

Dermapen 4 - Gelaat en hals €150.00

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Tijdens deze microneedling behandeling met Dermapen4 worden uw gezicht en hals behandelt. In overleg kijken we naar de precieze klachten en de beste behandelmethode.

Dermapen4 microneedling is geschikt voor de behandeling van verschillende klachten. Op de pagina 'Microneedling' kunt nu hier meer over lezen.

Dermapen 4 - Heel gelaat €125.00

Deze behandeling duurt +/- 45 minuten

Tijdens deze microneedling gelaatsbehandeling met Dermapen4 wordt uw gehele gezicht behandelt. In overleg kijken we naar de precieze klachten en de beste behandelmethode.

Dermapen 4 - Heel gelaat, hals en decolleté €175.00

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Tijdens deze microneedling behandeling met Dermapen4 worden uw gezicht, hals en decolleté behandelt. In overleg kijken we naar de precieze klachten en de beste behandelmethode.

Elemis Superfood Pro-Radiance €72.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en / of vermoeide huid wordt nieuw leven ingeblazen en herwint haar natuurlijke vitaliteit. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Elemis Pro-Collagen Age Defy €72.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of vermoeide huid wordt nieuw leven ingeblazen en herwint haar natuurlijke vitaliteit. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Elemis Anti-blemish Mattify and Calm €72.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Behandeling op basis van een diep reinigende detox, reduceert talg en matteert. Speciaal ontwikkeld voor een gecombineerde / vette - of hormonale huid. Er wordt een speciale massage toegepast om de micro circulatie te stimuleren. Ongewenste glans wordt zichtbaar minder, de huid voelt weer heerlijk fris en straalt. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Elemis Sensitive Skin Shooter €62.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Behandeling op basis van een rustgevende massage, werkt kalmerend. Speciaal ontwikkeld voor de huid die irritaties of roodheden toont mogelijk veroorzaakt door stress. Het gelaat toont weer rustig en voelt heerlijk comfortabel aan. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Filorga Medische Glucolpeeling €40.00

Deze behandeling duurt +/- 30 minuten

Filorga Medische Glucolpeeling €67.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Filorga Medische Glucolpeeling €97.50

Deze behandeling duurt +/- 90 minuten

De medische peeling van Filorga verwijdert op een veilige manier de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Deze peeling verfijnt op een veilige en verantwoorde manier uw huid, geeft een prachtige glans, vermindert fijne lijntjes en zorgt ervoor dat pigment verheldert en vermindert. Bevat gluconolactone en voorkomt dat uw huid rood wordt en / of gaat vervellen.

Microdermabrasie - basis behandeling €37.50

Deze behandeling duurt +/- 30 minuten

- Kuurverband van drie behandelingen ** €105.00

Microdermabrasie - uitgebreide behandeling €67.50

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

- Kuurverband van drie behandelingen ** €195.00

Diamant microdermabrasie is een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging en diamant op de handstukken. Het apparaat polijst het huidoppervlak zachtjes en onthult een jeugdige huid. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egaal en gelijkmatig eindresultaat. Helpt bij hyperpigmentatie, vlekkerige schade door de zon, rimpels, rokershuid, acne en littekens. Verbetert tint, textuur en elasticiteit van de huid.

Anti Aging Treatment - Bio Skin Lift €65.00

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

Anti Aging Treatment (Deluxe) - Bio Skin Lift €95.00

Deze behandeling duurt +/- 90 minuten

De ultieme behandeling voor anti aging. Deze behandeling is een fusie van Wellness Water en Water Therapy; ontspanning en huidverbetering. De geurbeleving en het ontspannende ritueel zorgen voor dubbel genieten. De meest hoogwaardige werkstoffen geven uw huid de perfecte anti-aging behandeling. Uw huid is vitaal en staat weer volop in haar kracht! De Bio Skin Lift Treatment geeft de huid het ultieme gevoel van spankracht en zorgt voor een directe facelift, direct en op een natuurlijke én veilige manier. Rimpels en fijne lijntjes verminderen aanzienlijk, terwijl de huid word gladgestreken. De huid krijgt direct een zichtbaar verfijnde huidstructuur en voelt soepel en elastisch aan. Tip: zet de behandeling thuis voort door het Bio Skin Lift serum te gebruiken

Pure Water Treatment - voor de onzuivere huid €37.50

Pure Water Treatment - tot en met 18 jaar €25.00

Speciale behandeling om de jonge huid puur, zuiver, schoon en fris te krijgen én te deze zo te houden. Pure Water Treatment is een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge Monchique liefhebbers onder ons. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht, waarbij gewerkt wordt met de unieke Pure Water producten.

Skin Renewal Treatment €60.00

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten

- Kuurverband van drie behandelingen ** €170.00

Skin Renewal Treatment Deluxe * €60.00

Deze behandeling duurt +/- 90 minuten

- Kuurverband van drie behandelingen ** €230.00

Complete gezichtsbehandeling om de huid te resetten, deze behandelingen zijn ook in kuurvorm mogelijk. Een werkstofcomplex van proteasen en proteïnen zijn van bijzondere waarde voor de Skin Renewal lijn. Dit werkstofcomplex is het nieuwe alternatief voor fruitzuren en glycolzuren met vergelijkbare exfoliërende resultaten, echter verwijdert het alleen de dode huidcellen en is daardoor een natuurlijke en veilige, maar zéér doeltreffende huidpeelende werkstof. Het zorgt bovenal voor een continue verwijdering van de dode huidcellen (in ieder product) en daarmee voor een continue huidvernieuwing.

* Tijdens deze behandeling krijgt u vooraf een heerlijke rugmassage en een scrub van handen of voeten tijdens het gezichtsmasker.
** Indien u de behandelingen in kuurverband neemt dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden. Een kuurbehandeling bestaat uit drie of vier opeenvolgende behandelingen in een tot anderhalve maand.

Maak eenvoudig online een afspraak voor uw behandeling